Everyday Freedom

Fietslease voor de dealer

Profiteer nu van de voordelen van zakelijk fietslease!

Fietsendealer

Word nu lid bij Hellorider

1

Aanmelden

Ben je er klaar voor? Vul dan hieronder het formulier in om je aan te melden. Het proces wijst zich vanzelf en is volledig digitaal.

2

Contract

Onderteken de samenwerkingsovereenkomst van Hellorider.

3

Activeer

Geef de rest van je team op die ook gebruik maken van het dealerportaal. Volledig papierloos en digitaal.

Hellorider aanmeldformulier voor dealers om lid te worden

Lachend op de fiets

Jouw partner in fietslease

Toegang tot een nieuwe markt

Wij helpen jou om extra omzet te realiseren door samenwerkingen aan te gaan met leasemaatschappijen en werkgevers. Profiteer direct van de voordelen en krijg gratis leads aangeboden.

Van Batavus tot Stromer

Wij werken met deze merken

Hellorider werkt alleen met A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen

Veel gestelde vragen over elektrische fiets leasen

Het leasen van een elektrische fiets werkt precies hetzelfde als het leasen van een auto. Totale ontzorging en alles wordt geregeld door jouw voorkeursdealer. Bij Hellorider geniet je van een full-service lease propositie zodat je altijd gegarandeerd bent van onderhoud, reparaties en zelfs pech onderweg overal in Nederland.

Het is zeker aantrekkelijk voor jou als dealer om met ons samen te werken voor fietslease. Het mooie is de klanten komen naar jou toe in plaats van dat jij lastige contracten moet tekenen. 

Nee je hoeft geen leasecontract te tekenen. Wij hebben een volledig online portaal wat erg makkelijk in gebruik is. Hierdoor kan jij meteen van start gaan met het uitleveren en onderhouden van fietsen!