Fiets repareren

Hellorider voor dealers

Hellorider levert een white-label fietslease oplossing aan leasemaatschappijen waar haar grootzakelijke leaseklanten (en dus haar werknemers) een leasefiets kunnen configureren en bestellen. Het bestelportaal koppelt (groot)zakelijk Nederland aan een landelijk dekkend netwerk van dealers welke het uitleveren, repareren en onderhouden van leasefietsen mogelijk maakt.

Toegang tot een nieuwe markt, zonder inspanning

Wil je ook toegang krijgen tot de groot zakelijke leasemarkt? Dat kan! De leasemaatschappij en Hellorider verzorgen de verkoopinspanning, jij levert de fiets en het onderhoud.

Drie jaar lang service & onderhoud

Je krijgt drie jaar lang (duur leaseperiode) vergoeding voor onderhoud en service aan de fiets die jij hebt uitgeleverd. Jouw arbeid wordt vergoed tegen een eerlijk uurtarief met realistische doorlooptijden.

Optie om de leasefiets over te nemen

Aan het eind van de leaseperiode heb je de mogelijkheid om de goed onderhouden e-bike over te nemen tegen een aantrekkelijke prijs. Het overnemen van de leasefiets is niet verplicht, maar een keuze.

Word je ook partner van Hellorider?

Word partner van Hellorider en breng leasefietsers uit de grootzakelijke markt binnen zonder extra inspanning. Je doet waar jij goed in bent: fietsen in perfecte staat uitleveren en het verlenen van onderhoud en service!

Ik wil Hellorider dealer worden


Vul het onderstaand formulier in om je interesse kenbaar te maken, wij nemen dan snel contact met je op voor de mogelijke vervolgstappen!

Verplichte vragen

Bijv. 1043 EJ (4 cijfers, een spatie, twee hoofdletters)
Bijv. "06-12345678"
Kies de merken waarvan je officieel dealer bent.
Bijv. "https://jansenfietsen.nl"

Optionele vragen

Ben je al een Hellorider dealer en heb je vragen?

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen?