Veelgestelde vragen door riders

Ik heb al een leasefiets

Klik op één van de onderstaande leasemaatschappijen waarbij jij een leasefiets hebt en je wordt doorgelinkt naar de fietslease website (met FAQ) van jouw leasemaatschappij.

Multilease
wensink lease

Ik heb nog geen leasefiets

Kan ik ook een fiets leasen bij Hellorider?

Je kunt bij Hellorider een fiets leasen via de leasemaatschappij (dus niet direct bij Hellorider). Biedt jouw werkgever dit niet aan? Vraag je werkgever dan om het informatiepakket aan te vragen en om contact op te nemen met de accountmanager van haar leasemaatschappij of direct met Hellorider.

Is jouw werkgever niet aangesloten bij een leasemaatschappij welke samenwerkt met Hellorider? Vraag dan of jouw werkgever contact opneemt met Hellorider.

Ik heb een uitnodiging gekregen, maar hoe kies ik nu een fiets uit?

Klik op de uitnodigingslink en je komt in de keuzeportal van de leasemaatschappij. Hier zie je alle fietsen waaruit je kunt kiezen.

Ik heb een uitnodiging gekregen, maar het werkt niet.

Vervelend dat het niet werkt! Neem dan contact met Hellorider op via ons contactformulier.

Ik wil graag een proefrit maken voor ik bestel, kan dat?

Dat kan zeker het is juist goed om de fiets eerst te gaan testen! Loop dan bij je voorkeur Hellorider dealer naar binnen en geef aan dat je graag een proefrit wilt maken. Voor een overzicht van alle dealers ga naar je leaseportaal en zoek dan je voorkeur dealer uit.