Handen schudden

Hellorider voor leasemaatschappijen

Hellorider ontzorgt leasemaatschappijen met slimme software en diensten. Voeg eenvoudig e-bikes toe aan bestaande mobiliteitsoplossingen.

Past het aanbieden van leasefietsen moeilijk in de bestaande systemen of processen? Geen tijd of capaciteit om systeemaanpassingen te doen of nieuwe software te ontwikkelen? Niet genoeg specifieke kennis van e-bikes en ROB en restwaarden? Hellorider kan jou helpen bij een snelle time-to-market, efficiënte processen en bij ontzorging middels diensten.

Het Hellorider platform

Het Hellorider platform bestaat uit drie componenten welke met elkaar zijn verbonden: een asset management applicatie voor de leasemaatschappij en de dealer, een bestelportaal voor de werknemer en een digitale assistent voor riders. Hieronder leggen we je uit hoe het werkt.

Asset Management

Deze webapplicatie geeft je inzicht in alle aangemaakte contracten: van uitnodiging naar de werknemer tot aan het resultaat van de eindcontrole.

Als leasemaatschappij maak je je eigen interne referenties van je klanten aan en geef je per klant minimale werknemersinformatie door. Je stelt budgetrestricties in per klant of per werknemer, waarna je de werknemer toegang geeft tot je eigen bestelportaal.

Nadat de werknemer de ideale e-bike en dealer heeft uitgekozen wordt de accountmanager automatisch op de hoogte gebracht van deze keuze. Na goedkeuring wordt de bestelling automatisch aangeboden bij de dealer. De dealer zorgt voor de uitlevering en voert alle objectgegevens in en zorgt voor een getekend afleverbewijs. De facturatie via Hellorider loopt volledig automatisch.

Werknemer bestelportaal

Vanuit de Asset Management applicatie nodigt de accountmanager via een beveiligde link werknemers voor het bestelportaal. Dit portaal is volledig in jouw huisstijl, inclusief logo, kleuren en eigen jouwmerk.hellorider.lease url.

In dit portaal ziet de werknemer alleen het aanbod dat valt binnen zijn of haar budgetrestricties en kiest eenvoudig een e-bike naar keuze. Tijdens het bevestigen kiest de werknemer een voorkeursdealer voor aflevering en onderhoud en kiest voor bezorging of afhalen. Alle communicatie richting de werknemer is wederom volledig in eigen huisstijl en tone of voice mogelijk.

Digitale assistent

Een werknemer wordt na uitlevering van de e-bike een rider. Gedurende het contract zorgt Hellorider dat we altijd klaar staan voor de rider.

Zo sturen we automatisch onderhoudsherinneringen en bieden we naast ondersteuning per telefoon en mail ook een digitale assistent aan die de rider helpt bij vragen, bij diefstal, schade en hulp bij pech onderweg.

Wanneer de chatbot er niet uitkomt, staat het Hellorider team klaar om het gesprek over te nemen. De rider chat met zijn eigen favoriete app, of dit nu WhatsApp of bijvoorbeeld Facebook Messenger is.

Gedurende alle cruciale stappen wordt de leasemaatschappij steeds op de hoogte gehouden. Zo weet je precies wat er speelt. Je kiest een centraal e-mailadres voor notificaties, maar kunt ook per klant een accountmanager opgeven. Deze wordt dan specifiek voor zijn of haar klanten ingelicht.

Overige Hellorider diensten

Naast automatisering van processen door middel van software kan Hellorider ook verschillende diensten uitvoeren om de leasepropositie compleet te maken. Denk hierbij aan pechhulp voor onderweg, afhandeling van verzekeringen en kentekenregistratie voor speed pedelecs.

Extra mogelijke diensten van Hellorider

Samen kunnen we ook kijken waar Hellorider nog verder kan ondersteunen. Mogelijke extra diensten zijn Hellorider als risicodrager van service en onderhoud, het nemen van een optie tot (tussentijdse) terugkoop en remarketing.

Partnership

Hellorider zal jou altijd ondersteunen bij (interne) marketing, marketingmaterialen, tenders, fiscale informatie en berekeningen en het meenemen van jouw feedback bij de doorontwikkeling van de software en diensten van Hellorider.

Landelijk dekkend dealer netwerk

Hellorider heeft toegang tot een landelijk dekkend dealer netwerk

Contact

Wil je meer informatie over (en een demo van) het Hellorider platform en verder praten over de diensten van Hellorider? Neem dan contact op met Marjolein Hoogendijk.

Bestaande partners van Hellorider

Terberg Business Lease
Multilease
Personal Car Lease