Forens bij treinstation

Hellorider voor leasemaatschappijen

Hellorider ontzorgt leasemaatschappijen met slimme software en diensten. Voeg eenvoudig e-bikes toe aan bestaande mobiliteitsoplossingen.

Wil jij graag leasefietsen aanbieden aan je huidige klantenbestand? Passen leasefietsen moeilijk in de bestaande systemen of processen? Geen tijd of capaciteit om systeemaanpassingen te doen of nieuwe software te ontwikkelen? Niet genoeg specifieke kennis van e-bikes en ROB en restwaarden?

Hellorider helpt leasemaatschappijen bij een snelle time-to-market, efficiënte processen en diensten voor fietslease. De belangrijkste voordelen van Hellorider op een rijtje

Onafhankelijk

 • Vrij van eigendom van een leasemaatschappij en ownership op eigen klanten
 • Huidige facturatiestroom blijf intact
 • Uitgebreid assortiment fietsmerken
 • Unieke en complete fietsdata en fietsgegevens web service beschikbaar

Techbedrijf

 • Asset management software en bestelportaal naast eigen lease software te gebruiken
 • Mobiliteitsbeleid van klant eenvoudig in te richten in het White Label bestelplatform
 • Dealersoftware en dealernetwerk voor gestroomlijnde facturatie

Integrator

 • Innovatieve merken op platform aan te sluiten
 • Koppelingen met verzekeraar en lease software partijen
 • Salarisadministratie mogelijk via derde partijen van klanten
 • Flexibele mobiliteit in één rittenregistratie overzicht door integraties

Autoriteit

 • Kennis van de fiets- en leasemarkt resulterend in snelle en kosten efficiënte time-to-market en realisatie
 • Uitgebreide ondersteuning bij klantimplementatie van de leasefiets(regeling)

Deze partijen gingen je al voor

Het Hellorider platform

Het Hellorider platform bestaat uit drie componenten welke met elkaar zijn verbonden: een asset management applicatie voor de leasemaatschappij en de dealer, een bestelportaal voor de werknemer en een digitale assistent voor riders. Hieronder een sneak preview van de software.

Asset Management sneak preview en uitleg

Deze webapplicatie geeft je inzicht in alle aangemaakte contracten: van uitnodiging naar de werknemer tot aan het resultaat van de eindcontrole.

Als leasemaatschappij maak je je eigen interne referenties van je klanten aan en geef je per klant minimale werknemersinformatie door. Je stelt budgetrestricties in per klant of per werknemer, waarna je de werknemer toegang geeft tot je eigen bestelportaal.

Werknemer bestel portal

Vanuit de Asset Management applicatie nodigt de accountmanager via een beveiligde link werknemers voor het bestelportaal. Dit portaal is volledig in jouw huisstijl, inclusief logo, kleuren en eigen jouwmerk.hellorider.lease url.

In dit portaal ziet de werknemer alleen het aanbod dat valt binnen zijn of haar budgetrestricties en kiest eenvoudig een e-bike naar keuze. Tijdens het bevestigen kiest de werknemer een voorkeursdealer voor aflevering en onderhoud en kiest voor bezorging of afhalen. Alle communicatie richting de werknemer is wederom volledig in eigen huisstijl en tone of voice mogelijk.

Digitale assistentie

Wanneer de chatbot er niet uitkomt, staat het Hellorider team klaar om het gesprek over te nemen. De rider kan ons bereiken via de online chat, e-mail of telefoon.

Zo sturen we automatisch onderhoudsherinneringen en bieden we naast ondersteuning per telefoon en mail ook een digitale assistent aan die de rider helpt bij vragen, bij diefstal, schade en hulp bij pech onderweg.

Een werknemer wordt na uitlevering van de e-bike een rider. Gedurende het contract zorgt Hellorider dat we altijd klaar staan voor de rider.

Complete leasepropositie

Naast automatisering van processen door middel van software kan Hellorider ook verschillende diensten uitvoeren om de leasepropositie compleet te maken. Denk hierbij aan pechhulp voor onderweg, afhandeling van verzekeringen en kentekenregistratie voor speed pedelecs.

Partnership

Hellorider zal jou altijd ondersteunen bij (interne) marketing, marketingmaterialen, tenders, fiscale informatie en berekeningen en het meenemen van jouw feedback bij de doorontwikkeling van de software en diensten van Hellorider.

Extra mogelijke diensten

Samen kunnen we ook kijken waar Hellorider nog verder kan ondersteunen. Mogelijke extra diensten zijn Hellorider als risicodrager van service en onderhoud, het nemen van een optie tot (tussentijdse) terugkoop en remarketing.

Landelijk dekkend dealer netwerk

Hellorider heeft toegang tot een landelijk dekkend dealer netwerk

Contact

Wil je meer informatie over (en een demo van) het Hellorider platform en verder praten over de diensten van Hellorider? Neem dan contact op met Marjolein Hoogendijk.