Fietsen buiten de WKR met fiscaal voordeel

Fietsen fiscaal voordeel
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Onze collega Marjolein Hoogendijk is net terug van een weekje Elzas waar zij de Route du Vin heeft gefietst. Prachtige cultuur, wijngaarden en wijnhuizen ingeklemd tussen de Franse Vogezen en het Duitse Zwarte Woud. Zij heeft ervaren dat de fietsvakantie een toevlucht heeft genomen, gedreven door de elektrische fiets, de behoefte aan beweging en mentale ontspanning. Steeds langere en uitdagender tochten worden gemaakt door mensen van alle leeftijden, uiteraard afgewisseld met een heerlijke lunch of een cultureel bezoek.

Je kunt het gevoel van vrijheid en ontspanning ook ervaren in het dagelijks woon-werk verkeer. Door de zakelijke fietsregeling die ingegaan is per januari 2020 kan een (elektrische) fiets met fiscaal voordeel worden geleaset en kan deze ook privé worden gebruikt.

De werkgever kan de leasefiets geheel buiten de WKR én eventueel ook kostenneutraal aan de werknemers aanbieden. Daarnaast zijn er voor de werkgever nog veel meer interessante voordelen.

Benieuwd naar wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen? Wil je snel en zonder veel administratie live? Neem dan contact met Hellorider op en samen met onze partners (leasemaatschappijen) helpen wij jullie aan een mooie case met gezonde werknemers.

Lees meer nieuwsberichten