Everyday Freedom

Zeg Hello tegen het fietsplan

Biedt binnen no-time een passend fietsplan aan je werknemers buiten de WKR!

Carqon leasen

Hellorider is er voor iedereen

Hellorider voor werkgevers

Sinds 2020 mogen wij Hello zeggen tegen het nieuwe fietsplan, dat eenvoudig en zeer aantrekkelijk voor de werkgever is. Wist je al dat fietslease kosteloos ingezet kan worden bij je werknemers? Wist je dat fietslease ook alleen privé gebruikt kan worden door medewerkers?

Het enige wat jij hoeft te doen als werkgever is een goede fietslease regeling aan te bieden aan je werknemers, Hellorider helpt jou daarbij!

Welke fiets je ook zoekt...

Je least het bij Hellorider. Hier een selectie van de merken waar onze fietsendealers mee werken.

*De leaseprijzen zijn gebaseerd op netto leaseprijzen en de hoogste belastingschijf en exclusief de bijtelling. Je kan natuurlijk ook een andere fiets dan hierboven kiezen!

Ervaren en erkend

De beste leaseplannen opzetten is wat wij doen, iedere dag. Daarom zetten we altijd een extra tandje bij voor de beste service en om jouw weg vrij van zorgen te maken. We stellen je voorwaarden op precies zoals jij ze wilt, richten je platform in tot je tevreden bent en zorgen ervoor dat jouw werknemers met een druk op de knop binnen een dag op de fiets zitten.

De N* 1 arbeidsvoorwaarde

Hij is nog steeds ongekend populair. De fiets van de zaak staat met stip op 1 als het om secundaire arbeidsvoorwaarden gaat. En hoe kan het ook anders: een dure fiets wordt al gauw 30% goedkoper en je werknemer kan verspreid betalen, dan zit je voor een klein bedrag per maand al op een e-bike de luxe.

Van Batavus tot Stromer

Wij werken met deze merken

Hellorider werkt alleen met A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen

Jouw partner in fietslease

Advies, implementatie en ondersteuning

Hellorider helpt jou en jouw organisatie om het fietslease beleid in te richten en hier een succes van te maken. Of het nu om enkel fietsen gaat of in combinatie met een auto, Hellorider en haar partners helpen jou. Hellorider biedt jou een digitale webapplicatie aan om simpel en zonder administratie binnen één dag fietslease te implementeren.

Je digitale vriend
In drie simpele stappen geef je jouw werknemers Everyday Freedom op de fiets. Ons digitale platform wordt helemaal naar jouw wensen ingericht. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de salarisadministratie en je personeel lekker maken om met de wind in de haren naar het werk te komen!

Wat?! Bied jij nog geen fietsplan aan?

1

Aanmelden

Ben je er klaar voor? Klik dan hier om je aan te melden. Het proces wijst zich vanzelf is volledig digitaal.

2

Uitnodigen

Nodig je medewerkers met één druk op de knop uit in het platform en stel je voorwaarden in.

3

Kies je fiets

Kies een fiets van elk merk bij één van de Hellorider fietsendealers of bestel deze gewoon online.

Een fiets leasen is voor zowel de werkgever als de werknemer interessant. Hellorider en haar partners zijn in staat om voor iedere werkgever een passend fietsplan in te richten. Alvast een inschatting krijgen wat de kosten ongeveer zullen zijn? Bereken het hiernaast! Wij slaan deze gegevens niet op.

Deze calculator is gebaseerd op de laatst gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financiën. Als basis wordt het inkomstenbelastingjaar 2021 gebruikt, Hellorider staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel. Deze berekening is daardoor indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van het uiteindelijke te betalen bedrag.

Kleine aanpassing, grote impact
Zet je duurzaamheidsplan in de tweede versnelling met een fietsplan, want fietsende werknemers schelen een heleboel CO2 uitstoot. En daarnaast ben je met een zakelijke leasefiets een stap dichterbij een gezonder, gelukkiger en productievere werkvloer.

Marjolein

Business Development

Ciska

Finance & Control

Zij verbeteren Hellorider dagelijks

De gezichten achter ons succes

Bestellen, ophalen, fietsen

Wat werkgevers over Hellorider zeggen

Veel gestelde vragen over fiets lease

Het leasen van een fiets werkt precies hetzelfde als het leasen van een auto. Totale ontzorging en alles wordt geregeld door jouw voorkeursdealer. Bij Hellorider geniet je van een full-service lease propositie zodat je altijd gegarandeerd bent van onderhoud, reparaties en zelfs pech onderweg overal in Nederland.

Het is zeker goed om voor je werknemers fietslease aan te bieden. Jij bepaalt als werkgever ook wat je zelf wilt vergoeden of wat je werknemers betalen. Dit kan je makkelijk instellen in het portaal van Hellorider. 

Je mag als werkgever nog steeds onbelast 19 cent per kilometer aan je werknemers geven, indien het aangetoond kan worden dat er op die dag gebruik werd gemaakt van een ander vervoersmiddel dan de elektrische lease fiets.

Werknemers kunnen geen vrijstelling krijgen voor de bijtelling. Het is wel mogelijk dat de werknemers geen bijtelling hoeven te betalen als de eigen bijdrage van de werknemers hoger is dan de bijtelling.

Dit is zeker mogelijk. Aan het eind van het lease contract wordt er een voorstel aan de werknemer gedaan om de fiets over te nemen. De werknemer heeft altijd de vrije keuze om de fiets over te nemen aan het einde van het lease contract. Het kan aantrekkelijk zijn om de fiets over te nemen. Als werknemer weet jij natuurlijk hoe de fiets functioneert en je hebt er zelf natuurlijk jaren plezier van gehad!

Nee fietslease kan volledig buiten de werkkostenregeling plaatsvinden. Daarom is het zo aantrekkelijk voor werkgevers om fietslease aan te bieden.

Vrijheid voor medewerkers

Laat je medewerkers de fiets kiezen die bij ze past. Geen beperking voor privé gebruik. Je stelt vooraf de voorwaarden in.

Vrij van kosten

Wil je een fietsplan aanbieden als werkgever, maar dan zonder extra kosten, dan kan bij ons. Natuurlijk is ons platform ook kostenvrij.

Vrij van administratie

Administratie, daar houdt (bijna) niemand van. Wij bieden daar de digitale oplossing voor. En lastige dingen, die hebben wij geautomatiseerd, voor werknemer en werkgever.

Vrij van de WKR

Je kan een fiets leasen zonder dat je dit in de vrije ruimte van de WKR moet zetten. Dus geen concurrentie met je teamuitjes en kerstpakketten! Wij regelen alles voor je zodat je handelt volgens de regelgeving.