Everyday Freedom

Fietslease en vrije keuze voor alle fietsen

Fietslease zonder gedoe, beoordeeld door onze riders met een 9.1

Fiets van de zaak

Hellorider is er voor iedereen

Hellorider voor werknemers

Sinds 2020 mogen we Hello zeggen tegen het nieuwe fietsplan, dat eenvoudig en zeer aantrekkelijk voor werknemers is. Wist je al dat je een leasefiets ook privé mag gebruiken? Fietslease tot 40% voordeel oplevert ten opzichte van het kopen van een fiets? Je elk type fiets kan leasen van bakfiets tot racefiets?

Wil je dat ook? Download nu het Leasepakket en stuur het door naar je werkgever!

Welke fiets je ook zoekt...

Je least het bij Hellorider. Hier een selectie van de merken waar onze fietsendealers mee werken.

*De leaseprijzen zijn gebaseerd op netto leaseprijzen en de hoogste belastingschijf en exclusief de bijtelling. Je kan natuurlijk ook een andere fiets dan hierboven kiezen!

Start met leasen in twee stappen

1

Meld je werkgever aan

Klik dan hier om het Leasepakket voor je werkgever te downloaden en stuur het door naar je werkgever. Je werkgever meldt zich aan!

2

Kies je fiets

Kies je fiets uit bij één van de aangesloten dealers of kies de fiets volledig online uit.

Een e-bike leasen is voor zowel de werkgever als de werknemer interessant. Hellorider en haar partners zijn in staat om voor iedere werkgever een passend fietsplan in te richten. Alvast een inschatting krijgen wat de kosten ongeveer zullen zijn? Bereken het hiernaast!

Let op! Bovenstaande berekening is indicatief en gebaseerd op de laatste informatie van het Ministerie van Financiën voor het huidige belastingjaar (2021).

Van Batavus tot Stromer

Wij werken met deze merken

Hellorider werkt alleen met A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen

Wat werkgevers over Hellorider zeggen

Jouw partner in fietslease

Advies, implementatie en ondersteuning

Wij helpen jou om de juiste fiets te leasen of via één van onze aangesloten dealers.

Fietslease met gemak

Ontmoet het team van Hellorider

Veel gestelde vragen over elektrische fiets leasen

Het leasen van een elektrische fiets werkt precies hetzelfde als het leasen van een auto. Totale ontzorging en alles wordt geregeld door jouw voorkeursdealer. Bij Hellorider geniet je van een full-service lease propositie zodat je altijd gegarandeerd bent van onderhoud, reparaties en zelfs pech onderweg overal in Nederland.

De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van de fiets. De bijtelling is een percentage van 7% dat van de fiscale waarde van de fiets bij het brutoloon van een werknemer moet opgeteld worden. Geen zorgen op de Hellorider portalen kan je meteen per fiets inzien wat de bijtelling wordt. Of kijk op onze lease calculator.

Alle reparaties en onderhoud zijn verwerkt in het leasetarief. In totaal zijn er drie onderhoudsbeurten tijdens de gehele leaseperiode zodat je altijd zeker weet dat je zonder zorgen op de leasefiets kan. Daarnaast worden alle reparaties die plaatsvinden tijdens het leasecontract vergoed. Je zit dus niet vast aan een limiet voor de reparaties die nodig zijn tijdens de gehele leaseperiode.