Everyday Freedom

Fietslease en vrije keuze voor alle fietsen

Fietslease zonder gedoe, beoordeeld door onze riders met een 9.1

Fiets van de zaak

Hellorider is er voor iedereen

Hellorider voor werknemers

Sinds 2020 mogen we Hello zeggen tegen het nieuwe fietsplan, dat eenvoudig en zeer aantrekkelijk voor werknemers is. Wist je al dat je een leasefiets ook privé mag gebruiken? Fietslease tot 40% voordeel oplevert ten opzichte van het kopen van een fiets? Je elk type fiets kan leasen van bakfiets tot racefiets?

Wil je dat ook? Download nu het Leasepakket en stuur het door naar je werkgever!

Welke fiets je ook zoekt...

Je least het bij Hellorider. Hier een selectie van de merken waar onze fietsendealers mee werken.

*De leaseprijzen zijn gebaseerd op netto leaseprijzen en de hoogste belastingschijf en exclusief de bijtelling. Je kan natuurlijk ook een andere fiets dan hierboven kiezen!

Vrijheid in fietskeuze
Elke fiets, elk merk, elke prijs. Of je nu gaat voor een super-de-luxe e-bike waar je altijd al van gedroomd hebt of je kiest voor een de ultieme wind-in-de-haren ervaring met een racemonster. Bij Hellorider heb je vrije keuze van fiets.

Vrijheid van kilometers
Rij zoveel je wilt, zover je wilt. Want met het nieuwe fietsplan kun je je nieuwe fiets ook onbeperkt privé gebruiken. Geen kilometers tellen, geen administratie bijhouden, gewoon Everyday Freedom en genieten op je droomfiets.

Start met leasen in twee stappen

1

Meld je werkgever aan

Klik dan hier om het Leasepakket voor je werkgever te downloaden en stuur het door naar je werkgever. Je werkgever meldt zich aan!

2

Kies je fiets

Kies je fiets uit bij één van de aangesloten dealers of kies de fiets volledig online uit.

Een fiets leasen is voor zowel de werkgever als de werknemer interessant. Hellorider en haar partners zijn in staat om voor iedere werkgever een passend fietsplan in te richten. Alvast een inschatting krijgen wat de kosten ongeveer zullen zijn? Bereken het hiernaast! Wij slaan de gegevens niet op.

Deze calculator is gebaseerd op de laatst gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financiën. Als basis wordt het inkomstenbelastingjaar 2021 gebruikt, Hellorider staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel. Deze berekening is daardoor indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van het uiteindelijke te betalen bedrag.

Van Batavus tot Stromer

Wij werken met deze merken

Hellorider werkt alleen met A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen

Wat werkgevers over Hellorider zeggen

Vrijheid door altijd pechhulp
Blijf fietsen met onze all-in pechhulp. Waar je ook bent. Want met ons landelijk dealernetwerk zit er altijd wel een lokale dealer bij jou in de buurt. En door onze samenwerking met de ANWB is pechhulp altijd dichtbij.

Jouw partner in fietslease

Advies, implementatie en ondersteuning

Wij helpen jou om de juiste fiets te leasen of via één van onze aangesloten dealers.

Fietslease met gemak

Ontmoet het team van Hellorider

Veel gestelde vragen over fiets lease

Het leasen van een fiets werkt precies hetzelfde als het leasen van een auto. Totale ontzorging en alles wordt geregeld door jouw voorkeursdealer. Bij Hellorider geniet je van een full-service lease propositie zodat je altijd gegarandeerd bent van onderhoud, reparaties en zelfs pech onderweg overal in Nederland.

De bijtelling wordt berekend over de fiscale waarde van de fiets. De bijtelling is een percentage van 7% dat van de fiscale waarde van de fiets bij het brutoloon van een werknemer moet opgeteld worden. Geen zorgen op de Hellorider portalen kan je meteen per fiets inzien wat de bijtelling wordt. Of kijk op onze lease calculator.

Alle reparaties en onderhoud zijn verwerkt in het leasetarief. In totaal zijn er drie onderhoudsbeurten tijdens de gehele leaseperiode zodat je altijd zeker weet dat je zonder zorgen op de leasefiets kan. Daarnaast worden alle reparaties die plaatsvinden tijdens het leasecontract vergoed. Je zit dus niet vast aan een limiet voor de reparaties die nodig zijn tijdens de gehele leaseperiode.