Over Hellorider

Hoe het is ontstaan 

Hellorider is in 2020 ontstaan door een afsplitsing van International Bike Group (IBG). Hellorider heeft via IBG jarenlange ervaring opgedaan in de fietsenbranche en onder het label Hellorider exclusieve samenwerkingen gesloten met autoleasemaatschappijen.

De enige onafhankelijke fietslease aanbieder

Hellorider is in het grootzakelijke leasesegment het enige onafhankelijke fietslease platform waar werkgevers, autoleasemaatschappijen, fietsmerken en fietsdealers samenkomen. Zodra grote autoleasemaatschappijen zich aansluiten, verbindt Hellorider ze aan een samengesteld assortiment en een sterk dealernetwerk.

Het fietslease platform

Het platform biedt naast asset managementsoftware voor leasemaatschappijen ook een white-label bestelportaal waar werknemers een leasefiets kunnen configureren uit het fietslease assortiment samengesteld door Hellorider. Het bestelportaal koppelt zakelijk Nederland aan een landelijk dekkend netwerk van dealers welke het uitleveren, repareren en onderhouden van leasefietsen mogelijk maakt zonder complexe papierwinkel.

Het fietslease platform faciliteert processen eenvoudig tussen alle betrokken partijen en zorgt voor gestroomlijnde documentregistratie en facturatie. Precies zoals de werkgever van de leasemaatschappij gewend is!